НАГРАДИ ЗА НАШИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ ПО СЛУЧАЙ 24 МАЙ

24.05.2018 г., 10:23
НАГРАДИ ЗА НАШИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ ПО СЛУЧАЙ 24 МАЙ

На 18 май в Читалище "Наука" – Ловеч г-н Еленко Начев, началник на РУО – Ловеч, връчи награди по повод 24 май на учители и ученици.

Плакет на РУО, Ловеч за дългогодишна високопрофесионална дейност в сферата на средното образование получи директорът на нашето училище – г-жа РОЗАЛИНА РУСЕНОВА.

С грамоти бяха наградени ученици – за високи постижения, и техните учители – за подкрепата, отговорността и усилията в работата със своите възпитаници.

Виктория Йонкова (XIв клас) – трето място в V Национален конкурс за рисунка "България в картини и слово" – Търговище. Учител по изобразително изкуство: Ели Мичева.

Девора Цочева (XIIа клас) – първо място за есе от националния исторически конкурс "180 г. от рождението на В.Левски" – 180 г. безсмъртие" – Варна. Учител по История и цивилизация: Цветелина Мутафова

Иван Камачаров (XIIа клас) – второ място в национален конкурс за превод на испански език, организиран от посолството на Кралство Испания и издателство "Колибри". Учител по испански език: Вяра Дочева.

Нина Дулева (Xа клас) – 10 място на националната олимпиада по Испански език, но класирането ѝ определяме като изключително, тъй като тя изучава езика като втори чужд език, а не като първи с интензивно изучаване. Учител по испански език: Вяра Дочева

Павел Попов (VII в клас) – първо място в националния конкурс по народно приложно изкуство "От Коледа до Васильовден". Учител по изобразително изкуство: Красимир Ганеков.

Паолена Бънджева (VI б клас) – първа награда в раздел "Литература" от X-я национален конкурс за литературно творчество и журналистика "Стоян Михайловски"-гр. Русе и статуетка и грамота от V-ти национален конкурс за млади философи "Малкият принц". Учител по БЕЛ: Цветанка Христова.

Петър Аврамски (XII а клас) – първо място и оценка 6.00 от Национална конференция по история и география "Пространство и време" на Великотърновския университет; дългогодишен член на Ученическия съвет и негов председател (2016-2018 г.); организатор на благотворителни инициативи за набиране на средства за "Българската Коледа" и за Общинския фонд за лечение на граждани от Троян. Учител по История и цивилизация: Цветелина Мутафова.

Петя Иванова (X а клас) – първо място в раздел "Литература" от XIII национален конкурс "Златна есен – плодовете на есента" – гр. Севлиево. Учител по БЕЛ: Радостка Петкова

Симеон Бояджиев (IX б клас) – първо място в Националния конкурс за рисунка "Св. Трифон Зарезан" и трето място в Национален конкурс за православна поезия и проза, който е от календара на МОН с есе на тема " Рождеството на Спасителя”. Учител по БЕЛ: Стела Михайлова.

Театрален състав на немски език – за участието на училището за втора поредна година в националния кръг за театър на немски език "Завесата се вдига за немски език" в гр. Сливен, като нашият театрален състав е единственият в България, който се класира не с първи, а с втори чужд език. Учител и ръководител на групата: Дарина Гадевска

Училищен отбор по баскетбол – юноши (XI–XII клас) – второ място, вицешампион на България от финалните състезания на Ученическите спортни игри във Видин от 03 до 06 май 2018 г. Учител и треньор: Николай Скубарев, треньор и на училищния отбор по баскетбол – момчета (V–VII клас), който също се класира за финалните състезания в Ботевград – 31 май–3 юни 2018 г.)

Христо Христов (XI б клас) – второ място Националния музикален конкурс "Път към славата". Музикален педагог и на "Гласът на България" (Радко Петков): Мариета Жекова

Днес, 24 май, на площада ще бъде връчена и почетната грамота на МОН "Неофит Рилски" на г-н Скубарев, треньор, учител и наставник на нашите млади спортисти.Списъка на наградените можете да изтеглите оттук:


Изтеглете файла

 

Тормозът в училище - видео ЗА РОДИТЕЛИ
 

Още практически занимания на иновативните паралелки
 

Резултати от деветото състезание по английски език