Елеонора с Национална диплома от МОН

28.08.2018 г., 15:37
Елеонора с Национална диплома от МОН

На 28.08.2018 година в Община Троян бе връчена Национална диплома от МОН. Нейната носителка е зрелостничката Елеонора Марковска - първенец на випуск 78. На церемонията присъства заместник-кметът по образованието Розалина Русенова, Еленко Начев - началник на Регионалното управление по образование, директорът на СУ "Васил Левски" Вяра Дочева, класният ръководител на Елеонора - Тинка Бойнова и други гости.

С множеството си изяви в хуманитарни, природни и приложни изкуства, Елеонора доказа, че заслужава да бъде сред 28 зрелостници, които тази година получават Национална диплома. Олимпиади по български език и литература, математика, география, физика и биология, състезания по английски и испански език, сертификати на Кеймбридж за нива B2 и C1. Елеонора сподели, че ще продължи обучението си в УНСС, а г-н Начев ѝ пожела да се реализира успешно в избраното поприще и един ден да се върне в Троян. Г-жа Русенова, която е и бивш директор на училището, изрази удовлетворението си от успехите на Елеонора, които демонстрират високо ниво на образованието за града и дават атестат за бъдещи нови Национални дипломи. От своя страна директорът г-жа Вяра Дочева пожела творчески успехи и още по-добри резултати в бъдеще и припомни, че някои дребни спънки по дългия път на успеха явно са мотивирали Елеонора достатъчно, за да продължи да дава много повече от себе си при всяко предизвикателство.

Елеонора обеща, че ще присъства на откриването на учебната година на 17 септември в гимназията, която ѝ даде подготовката, довела до това високо отличие.

 

Пазим езика си!
 

Ученици от СУ "Васил Левски" на четвърта среща по проект "Remain On Board!" в гостоприемна Сицилия
 

XIX международна студентска конференция по Балканистика