Заслужено отличие за г-жа Мариета Жекова

03.11.2018 г., 20:47
Заслужено отличие за г-жа Мариета Жекова

В Деня на народните будители на г-жа Мариета Жекова бе връчено едно от най- високите отличия, с които Министерство на образованието и науката удостоява заслужилите учители.

Наградата "Константин Величков" в категория "Работа с ученици с изявени дарби" бе присъдена на нашата учителка по предложение на Регионалното управление на образованието за изключителния ѝ принос в развитието на музикалното образование в община Троян, за нейната високопрофесионална дейност като старши учител по музика в СУ "Васил Левски" – Троян, за креативността, инициативността и градивното ѝ присъствие в цялостния обществен и културен живот на общината.

Многобройни са успехите на учениците на г-жа Жекова в международни и национални състезания, в музикални конкурси и телевизионни формати. Тя наистина изгради знаещи, можещи и успяващи талантливи млади хора на Троян, които славят името му в България и Европа.

Специално поздрави своята учителка и "Гласът на България" Радко Петков, един от най-успешните ученици на госпожа Жекова.

Ръководството на училището, педагогическият състав и всички ученици пожелават на г-жа Жекова нови успехи, нови творчески върхове! 

Още практически занимания на иновативните паралелки
 

Резултати от деветото състезание по английски език
 

Второ място за Маргарита Тотева