Успешно представяне на наши ученици в национален конкурс за популярна песен

15.04.2019 г., 00:03
Успешно представяне на наши ученици в национален конкурс за популярна песен

Наши съученици, изпълнители в Студия "Гласове" при НЧ "Наука – 1870г." – Троян, взеха участие в Петнадесетия национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен "Звездици за Лора". Конкурсът се провежда в памет на загиналите на 04.04.2004 г. в река Лим деца и е една от инициативите на Фондация "Ангели от Лим".

С награди бяха отличени:

Мира Попова (12 години – трета възрастова група) – III награда и покана от "Арт център Кърнолски" за Международния конкурс в Римини - Италия (юни-юли 2019 г.".

Михаил Дундев (14 години, четвърта възрастова група" – ДЕБЮТ: награда на книжарница "Галактика"

Христо Христов (19 години, пета възрастова група) – II награда и покана от "Арт център Кърнолски" за Международния конкурс "Орфей в Италия" (Ди зи Йело, септември 2019 година)

Благодарствена грамота бе връчена на художествения ръководител на г-жа Мариета Жекова, художествен ръководител на Студия "Гласове" при НЧ "Наука – 1870г." – Троян, и учител по музика в нашето училище

Дванадесетокласникът Радко Петков бе поканен като гост-изпълнител в гала-вечерта на лауреатите като носител на статуетката "Звездици за Лора" 2015 година. 

Дървена ваканция!!!
 

Урок- добра практика по Компютърно моделиране и математика с ученици от 4а клас
 

Националното КЛЕТ състезание по немски език