Участие в Националното състезание "Природата –наш дом"

11.05.2019 г., 23:00
Участие в Националното състезание "Природата –наш дом"

На 24 април 2019 г. в Двореца на децата в София се състоя Националното състезание "Природата - наш дом". От нашето училище участваха Стилиян Стоянов и Диана Иванова от 3 б клас, в един отбор с Калоян Кирилов от 5-ти клас на СУ "Климент Охридски", Троян. Отборът зае пето място!

Учениците представиха доклад, свързан с екологичната обстановка в гр. Троян, и проект на тема "Орничето" – извор в едноименната местност на Буковски дол, край гр. Троян. Презентацията, която представи Стилян Стоянов, показа интересни снимки от работата на групата на различни етапи от нейната дейност. Калоян Кирилов представи макет на екологичен дом от естествени материали и други предмети. Диана Иванова представи макет на региона на изворче "Орничето" от природни материали.

За доброто представяне на децата в Националното състезание допринесоха ръководителите: Радослав Стойчев, Надка Данкова и Нина Иванова.

В състезанието "Природата - наш дом" много добре се представиха и отборът на учениците от ОУ "Иван Хаджийски" с ръководител Богдана Христова. 

Благодарим Ви, г-жо Русенова!
 

ВАЖНО!!! ПЪТУВАЩИ УЧЕНИЦИ ПРЕЗ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН (16.09.2019г.)
 

"БЪЛГАРИЯ ОБИЧА МЛАДИТЕ”