В памет на Велислава Цанкова

30.05.2019 г., 05:06
В памет на Велислава Цанкова

На 29 май в Информационно-културния център се състоя награждаването на победителите, заели призовите 1-во, 2-ро и 3-то места в Деветото състезание по английски език за ученици от 5-ти, 6-ти и 7-ми клас.

На награждаването, освен първенците от състезанието, присъстваха техните родители, учители, г-жа Иванка Цекова – директор на СУ "Св. Климент Охридски", г-жа Таня Младенова – заместник-директор на СУ "Св. Климент Охридски", г-н Свилен Димитров, г-жа Мария Кинова и г-жа Теменужка Добрева – преподаватели в СУ "Васил Левски". Наградите на призьорите връчи г-жа Камелия Алексиева – заместник-директор на СУ "Васил Левски". Тя честити на победителите от състезанието на английски език, поздрави техните преподаватели, дали всичко от себе си за техния успех и на родителите, които подкрепят своите деца в техните начинания!

От четири години традиционно организираното в края на април месец състезание носи името на наша ученичка, която загуби своя пълноценен, активен и успешен млад живот в безумен автомобилен инцидент, само на 16 години.

На 29 май Велислава Иванова Цанкова щеше да навърши 20 години.

Вили участваше много активно в живота на училището, във всички състезания по английски език. Тя ни остави десетки свои есета, пропити с дълбоки размисли върху социално значими и общочовешки въпроси, написани с еднаква лекота на български и на английски. Вили остава в историята на училището като пример за трудолюбие, интелигентност, добро възпитание, целеустременост и заразяваща упоритост.

Състезанието е още един повод да си спомним за Вили – едно прекрасно българско дете, което остава с нас, за да ни вдъхва кураж никога да не се отказваме, а да се борим за своите мечти.

А ние сме тук и заедно с Вили ще сбъднем мечтите си!

Наградени:

5 клас:

I място – Дениса Иванова от СУ "Св. Климент Охридски" – гр. Троян

II място – Любомир Нанков от СУ "Св. Климент Охридски" – гр. Троян

III място – Мартин Рушидов от ОУ "Ив. Хаджийски" – гр. Троян

III място – Габриела Недялкова от СУ "В. Левски" – гр. Троян

6 клас:

I място – Иван Иванов от СУ "В. Левски" – гр. Троян

II място – Мартина Койнова от СУ "Св. Климент Охридски" – гр. Троян

III място – Александра Николова от СУ "В. Левски" – гр. Троян

7 клас:

I място – Явор Михов от СУ "В. Левски" – гр. Троян

II място – Стефан Пенчев от СУ "В. Левски" – гр. Троян

II място – Пламен Цочев от СУ "Св. Климент Охридски" – гр. Троян

III място – Стефан Станевски от СУ "Св. Климент Охридски" – гр. ТроянЧестито на победителите, техните преподаватели, дали всичко от себе си за техния успех и на родителите, които подкрепяте своите деца в техните начинания! 

Благодарим Ви, г-жо Русенова!
 

ВАЖНО!!! ПЪТУВАЩИ УЧЕНИЦИ ПРЕЗ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН (16.09.2019г.)
 

"БЪЛГАРИЯ ОБИЧА МЛАДИТЕ”