Коледна работилница за бисквити с награди и музикални изненади

23.12.2019 г., 08:03
Коледна работилница за бисквити с награди и музикални изненади

Ученически съвет при СУ "Васил Левски" тази година организира една различна, вкусна забава за децата от 1-ви до 5-ти клас - работилница за коледни бисквити.

Това събитие започна с кратка програма, на която бяха наградени победителите в конкурса за рисунка на тема "Приятел в нужда се познава", чиито награди бяха подсигурени от Училищното настоятелство. Беше представен и един интересен и вълнуващ скеч от ученици на г-н Нягул Моллов, кл. ръководител на 3-ти "А" клас. Всички гости се насладиха на прекрасните изпълнения на малките певци от Студия "Гласове", с ръководител г-жа Мариета Жекова. Дядо Коледа пристигна от далечна Лапландия, за да раздаде своите подаръци, под формата на награди от томбола, а след това прекрасните водещи - Станислава Станева и Младен Горалов дадоха начало на едно сладко приключение - украсяване на коледни бисквити. Тази вкусна инициатива се осъществи благодарение на професионалните ни паралелки, които приготвиха над 200 бисквити, и Сладкарска работилница "Тита", собственост на Христина Георгиева, която подсигури фондановата украса в различни коледни форми, с които децата изработиха своите уникални сладки изкушения, които хапнаха с голямо удоволствие.

Съвсем импулсивно този нов формат на тържество завърши с дискотека, която децата сами инициираха, благодарение на DJ Иво Климов, който озвучаваше събитието.

 

Дървена ваканция!!!
 

Урок- добра практика по Компютърно моделиране и математика с ученици от 4а клас
 

Националното КЛЕТ състезание по немски език